Spätsommerliche Scones
 
 
Zutaten
  • 500g Mehl - 4 cups flour
  • 1 TL Backpulver - 1 tsp baking powder
  • 120g Butter - 1 stick butter
  • 100g Zucker - ½ cups sugar
  • 2 Eier - 2 eggs
  • 200ml Milch - ¾ cup milk
  • 150g dried fruits - 1 cup dried fruits
Zubereitung
  1. Ofen auf 220°C vorheizen. Mehl mit Backpulver vermengen. Butter hinzugeben und mit den Händen einarbeiten bis die Mischung aussieht wie Brotkrumen. Zucker hinzugeben. - Preheat the oven to 430°F. Combine the flour and baking powder in a large mixing bowl and using your fingertips, rub in the butter until the mixture resembles rough breadcrumbs. Add the sugar to the bowl and mix it.
  2. Milch und Eier verrühren. Dies nun zur Mehlmischung geben und mit einem Messer zu einem Teig vermengen. Trockenobst hinzugeben und kneten. - Whisk together the milk and egg until combined. Pour this into the crumb mixture and mix through with a table knife until a rough dough forms. Add dried fruit and mix it through the dough.
  3. Den Teig auf eine bemehlte Arbeitsfläche geben und ca 2cm dick ausrollen. Mit einem ca. 5xm grossen runden Ausstecher ausstechen und auf ein mit Backpapier ausgelegtes Backblech geben. - Dust a clean work surface with a little flour. With a rolling pin, roll the dough out to a thickness of 2cm (1in). Using a 5cm circular pastry cutter, cut out the scones and place on the baking sheet.
  4. Scones mit Milch bestreichen und mit etwas Hagelzucker bestreuen. Für ca. 12-14 Minuten backen. - Brush each scone with a little milk and sprinkle with sugar. Bake for 12-14 minutes.
Recipe by Birds Like Cake at https://www.birdslikecake.de/2015/09/scones.html