Banana Bread
 
 
Zutaten
  • 115g Cashew Nüsse - ¾ cup cashews
  • 245g Mehl - 2 cups flour
  • 150g Zucker - 1 cup and 1 tbsp sugar
  • 1 TL Backpulver - 1 tsp baking powder
  • ¼ TL Natron - ¼ tsp baking soda
  • 1 Prise Salz - 1 Pinch salt
  • 1 TL Zimt - 1 tsp cinnamon
  • 2 Eier - 2 eggs
  • 113g Butter - 1 stick butter
  • 450g Bananen (ca. 4 Stück) - 450g mashed bananas (approx. 4 pieces)
  • 1 TL Vanille Extrakt - 1 tsp vanilla extrakt
  • 1 Banane zur Deko - 1 banana for decoration
Zubereitung
  1. Ofen auf 180°C vorheizen und eine Kuchenform fetten. - Preheat oven to 350°F and prepare baking pan.
  2. Cashews grob haben und mit Mehl, Zucker, Backpulver, Natron, Salz und Zimt vermengen. - Chop cashews coarsly and combine with flour, sugar, baking powder, baking soda, salt and cinnamon.
  3. Eier leicht verquirlen und geschmolzene Butter hinzugeben. Darin die zerdrücken Bananen und das Vanille Extrakt einrühren. Nun diese Masse dem Mehl unterheben und alles gut vermengen. In die Backform geben und nach Belieben mit Bananen Scheiben dekorieren. Für ca. 30 - 35 Minuten backen. - Whisk eggs and combine with melted butter. Add mashed bananas and vanilla and combine. Fold under the flour mixture and mix until everything is combined. Pour into baking pan and decorate with banana slices as desired. Bake for 30 - 35 minutes until golden brown.
Recipe by Birds Like Cake at http://www.birdslikecake.de/2016/04/banana-bread.html